Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2013 14:59 - Влияе ли богатството на здравето? А здравето на богатството?
Автор: patoci Категория: Бизнес   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
0



Купи си Пешо втора ръка Бентли, ама и с него все още се шашкаше като влезе в кръгово движение. Не стига, че Господ не го пазеше, ама и той хич не внимаваше. Трясна се Пешко и Бентлито брак, шофьора на каймак (оцеля, но може да се каже, че вече е шофьор в неравностойно положение).

И тъй като мисията ни е да те водим към възход, този злочест пример ни налага да заченем следното важно размишление:

Ако наистина искаш да имаш не просто прилични парици, а СТРАШНО МНОГО парА, е добре по Коледа да започнеш да гледаш по-серизоно на късмета от баницата с надпис „здраве“ и на първо време да не ти става тъпо, когато паричката се падне на друг.

Перфектното здраве и тонус са важно и задължително условие, без което е немислимо трупането на неимоверни богатства, а богатство без здраве е лишено от всякакъв смисъл. Кому е нужен охолен живот, който не може да бъде консумиран пълноценно? Да не говорим, че далеч преди да се стигне до консумацията на живота и неустоимите му благинки, е нужно да си наясно, че перфектното състояние на организма ти (барабар с мозъка) е най-важният и необходим ресурс, за да можеш да се бориш, да печелиш и не на последно място да се радваш на живота. Най-просто казано, лошото здраве гълта много пари и други ресурси, ощетява откъм радост и откъм възможности. В противовес, доброто здраве е предпоставка за печелене на пари, а те пък са добра основа за поддържане на стабилно здраве. Омагьосани кръгове с лопата да ги ринеш.

Живуркащите хора в България, които преобладават осезателно сред населението, правят точно обратното. „Продават“ здравето си за една заплата, с която да платят сметката за тока и да избутат някак си до края на месеца. „Продавайки” го отново и отново през следващите месеци за същите мизерни парици, се превръщат в едни издухани двукраки таратайки, които нито са здрави, нито щастливи, нито пък богати. Как се правят нещата по-обратния ред, ще ти стане ясно, ако влизаш по-честичко в сайта ни.

ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛЮС МНОГО ДРУГИ МАТЕРИАЛИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patoci
Категория: Бизнес
Прочетен: 85282
Постинги: 42
Коментари: 2
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930