Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2013 22:13 - Ако мислиш като нас, дай ни частица от себе си! Ще получиш повече в замяна!
Автор: patoci Категория: Бизнес   
Прочетен: 1515 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.05.2013 22:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
image
 Най-вероятно вече сте се пробвали поне веднъж да отговорите на нашите 15 въпроса, всички пряко или косвено свързани с финансовото благополучие. В случай, че все още не сте, а имате желание, можете да го направите тук.

А знаете ли, че можете да добавяте въпроси? От какъв зор да го правите ли? Има поне две причини. Едната е в личен план, а другата е свързана с малко по-користна облага. Чудехме се дали да посочим 3 или повече ползи и сметнахме да не товарим очите и мозъците на аудиторията ни с дълги постинги и скучно изброяване на полезни ефекти, за които всеки би се сетил след няколкосекунден бегъл анализ. Понеже времето е пари, да караме по същество!

ПОЛЗИ

1. Ако имате някакъв сайт, блог, facebook страница или каквото и да било, можете да го линкнете към въпроса си. Така всеки път, когато въпросът Ви се появи на екрана, потребителят ще го вижда (линка). Освен самият линк има и поле за заглавие към него, което да указва за какво става въпрос, а защо не и да човръкне нечие любопитство и да накара юзъра да изклика мощно с мишката върху Вашето заглавие. Аритметиката е много проста тук. Повече въпроси, повече и по-чести показвания на Вашият линк и рекламното Ви послание. И всичко това е безплатно, без да има риск да изглеждате като нискоефективен спамър, който се чуди къде и в кой форум или коментар да си изтипоса връзката. Има хора, които вече се възползват от тази опция и ни радват с доста интересни въпроси.

2. Факт е, че единият от администраторите, който се мисли за много начетен, научи страшно много нови неща(в широчина и дълбочина) само защото на него му се падна да добавя въпросите в сайта ни. Повярвайте ни, ще научите 100 пъти повече добавяйки 15 въпроса, отколкото ако отговорите на 15 от нашите въпроси. Макар, че кара мерцедес, знае много и паричните му дела вървят гладко, същият този админчо ще облагодетелства още повече самообразованието си, понеже сега ще се налага и да одобрява въпросите на другите, а този процес изисква обстойна проверка на това дали посоченият верен отговор е наистина верен. Гърчим го така, понеже е новобранка, най-умен е от всички ни и това ни дразни, а и както е широко известно, в България се приема за нормално по-способните да вършат повече и по-сложната работа, без това да се отразява кой знае как на приходите им.

ИДЕЯТА

Да си напълним базата с данни бързо и лесно с помощта на феновете ни. Нали не мислиш по този начин?Всъщност, ако трябва да сме реалисти, въобще не очакваме неудържима и стихийна вълна от въпроси и отговорът на "защо?" е, че това изисква някакво усилие. Да не говорим, че одобряването на въпросите от страна на администраторите е много по-трудоемко и времеемко занимание от това сами да си ги съставим и публикуваме. Основната идея е да предоставим възможност на тези, които наистина ни харесват, да бъдат по някакъв начин част от нас. Така те ще бъдат участници не само отговаряйки на нашите въпроси, а ще имат пръст и в творческия процес, който ще им носи много повече. От друга страна сме далеч от мисълта, че знаем всичко и с широко отворени обятия бихме посрещнали всяка продуктивна мозъчна дейност, която да е в услуга на останалите.

ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА 
www.parichnipatoci.com






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patoci
Категория: Бизнес
Прочетен: 84887
Постинги: 42
Коментари: 2
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031