Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 19:25 - Това е ФАКТ. Вълкан успя да напълни цяла кофа с череши благодарение на положителното мислене
Автор: patoci Категория: Бизнес   
Прочетен: 2127 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageimage

ВНИМАНИЕ!
 Това е история по действителен случай, така че четете внимателно! Да, това е абсолютна истина, но не я приемайте преди да се убедите в нея. Изпитайте я върху себе си.

Ако видите някой с лявата ръка да пуши пура и едновременно с това енергично да попълва фактура, да знаете, че в момента наблюдавате Вълкан. Той не обича фактурите и касовите апарати, но не поради факта, че е дърт заможен скръндзок, а защото според него данъците не отиват по предназначение, а се прахосват за пълни глупости. Я за някой поръчков мечок, зад който не стои никакъв произведен продукт или директно в джоба на някой крадлив изтормозляк от ромски произхОд. (Примерите са обобщаващи и са от типа „меко казано”). И понеже тази мисъл го подтиска по време на фактуриране, по навик пуши нервно пури. Така де, бай Вълю не е далеч от истината. Той е прав и по един друг параграф, задавайки често един риторичен въпрос? Той толкова често го задава пред нас, че без да искаме в бързината си кръстихме сайта „Парични Патоци“ и така си остана. Този въпрос не се отнася само до българското битие и житие, това е въпрос от световна величина. Та Вълкан най-често риторично пита:

„Е как не можете да правите пари бе? То не е чак такава философия? Кое му е сложното? Сто пъти по-трудно е да си беден, отколкото да разполагаш. Въпрос на избор, а не на възможност. Но бедният това никога няма да го разбере…” довършва с учудване той и завърта волана на Бенца наляво, спирайки да даде предимство на отсрещните коли, които карат направо….

Да знаеш, че този текст дето го четеш в момента ти е нещо като лъки страйк в живота и ако го довършиш и осъзнаеш, скоро много неща в теб и около теб ще се променят положително.

Сега ще ти разкажем как Вълкан пълни кофи с череши, благодарение на силата на мисълта. То не е чак толкова сложно впрочем. И ние го можем, стига да поискаме. Ако се научиш и ти, скоро ще пълниш не само кофи с различни плодове, а и портфейла си с пари. Ето я и самата история, която ни служи като прост пример.

ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА www.parichnipatoci.com




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patoci
Категория: Бизнес
Прочетен: 85089
Постинги: 42
Коментари: 2
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930