Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2013 12:29 - Пич, продай си имота успешно като обигран собственик със самочувствие! (..а не като като надъхан льольо, който си търси прецакването...)
Автор: patoci Категория: Бизнес   
Прочетен: 1745 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Щом си тръгнал да продаваш недвижимост, трябват ти кинти накуп, то е ясно. Какво ще правиш с тях не е наша работа, пък и не ни интересува (наистина). Съвкупонстта от пачки на едно място води до непосредствена душевна наслада и синтез на хормона на щастието. Kакто в момента, когато аха да ги инвестираш, така и в момента преди да ги прахосаш по ядене, пиене, курволяци и мерцедес на старо.

Не е лъжа, че един читав имот е в състояние да ти предостави тази банкнотна съвкупност, но истината е, че няма да е веднага. Смамуцаната пазарната конюнктура, водеща до охлювната ликвидност дори и на изгодните имоти, съчетана с липсата на опит и знания какво се прави в такава ситуация, може да доведе до агонизиращ продажбен процес и имота ти по маркетинговите закони на Мърфи да се позиционира в съзнанието на потенциалните купувачи като КУЦА ОФЕРТА. Добре, че точно в този момент се появяваме ние, за да оправим нещата и да ти подхвърлим безплатно този къшей безценна информация. За всичко това ще се зарадваме и само на едно "Благодаря" след постигнатия успех. Споко и на нас конспираторската ни сервират информацията наготово зад кулисите, а ние само драскаме, но дивиденти черпим всякакви.

Уточняваме, че ще говорим главно за жилищни имоти (апартаменти), тъй като са най-масови като обект на продажба в големия град. В бъдеще време може да напишем нещо и за парцели, земи, гори, свинарници, гъбарници, проблемни имоти, наследствени имоти, право на стоеж, строителни площадки, площадки за приземяване на извънземни и пр.

Стига приказки! По същество!


ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ, ПОСЕТЕТЕ
www.parichnipatoci.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patoci
Категория: Бизнес
Прочетен: 85317
Постинги: 42
Коментари: 2
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930